ČeskoDeutschlandEspañaFranceSuomiIrelandItaliaLietuvaPolskaPortugalUnited Kingdom
Canada [EN]Canada [FR]USA
AustraliaAsiaSingapour

OVH ondersteunt INEVIO
De gehele digitale wereld op één plaats

Inevio, gecreëerd door twee Spaanse studenten, wil het mogelijk maken om meerdere apps op verschillende operating systems te gebruiken.
Inevio is gemaakt om problemen op te lossen die zich voordoen wanneer elk van de apparaten die we gebruiken in ons dagelijks leven een ander besturingssysteem heeft.
Om te kunnen slagen hebben Roberto Gómez en Javier Garmón, twee IT engineering studenten, een nieuw operating system gecreëerd dat speciaal ontwikkeld is voor de cloud. Het maakt toegang tot alle smartphone, tablet, laptop of desktop apps mogelijk, vanaf welk apparaat dan ook, overal ter wereld.
Inevio bestaat uit een team van acht medewerkers en heeft gebruikers over de hele wereld. Hun doel is nu niet anders dan dat van andere startups: voortdurende toename aan gebruikers en het vinden van nieuwe financieringsbronnen.
Er gaat nog belangrijk grondwerk gelegd worden in de nabije toekomst, waaronder het presenteren van hun mobiele app en de uitbreiding van activiteiten in de Verenigde Staten tegen het einde van het jaar.


"Het begon allemaal met het bestellen van één server om een van onze ideeën uit te voeren", zegt Roberto Gómez, medeoprichter en CEO van Inevio. "Sindsdien zijn we blijven groeien met ondersteuning van OVH, wat ons geholpen heeft het beste te halen uit de beschikbare technologie."
OVH lanceerde zijn Digital Launch Pad programma om innovatie en talent te promoten. Het bedrijf helpt startups zoals Inevio middels het aanbieden van hun technische infrastructuur.

Inevio maakt gebruik van vele verschillende OVH producten, waaronder een So you Start dedicated server, twee Kimsufi servers, twee SSD VPS servers, een Cloud VPS, twee CPU Public Cloud instances, en de op OpenStack Swift gebaseerde Object Storage oplossing.
"Door gebruik te maken van de diensten van OVH hoeven we niet te zorgen voor de werking van servers en kunnen we onze beperkte middelen inzetten voor de ontwikkeling van het platform. Startups beschikken in de oprichtingsfase slechts over schaarse middelen en kunnen zich grote investeringen in informatie- en communicatietechnologie nog niet veroorloven. OVH is met onze bedrijfsontwikkeling meegegroeid en komt onze telkens groeiende behoefte aan technologische hulpmiddelen tegemoet."Bent u een startup?


Registreren


Registreren