ČeskoDeutschlandEspañaFranceSuomiIrelandItaliaLietuvaPolskaPortugalUnited Kingdom
Canada [EN]Canada [FR]USA
AustraliaAsiaSingapour

OVH ondersteunt LEAKWATCHLeakwatch helpt bedrijven controle te krijgen op datalekken

Meer over Rémi Parent, de medeoprichter van de startup.Toen we Benjamin voor het eerst ontmoetten studeerden we allebei aan Supinfo Valenciennes. Al gauw hadden we in de gaten dat we dezelfde ambitie deelden: het uitvinden van een oplossing die voldoet aan behoeften op het gebied van IT-beveiliging, en tegelijkertijd het opbouwen van ons eigen bedrijf. En dit is waar we vandaag de dag aan werken, met Leakwatch, de startup die we hebben opgezet en die wordt ondersteund door Serre Numérique.
We besloten ons te richten op de eerste fase van cyberaanvallen, datadiefstal, en creëerden Leakwatch. Het idee achter Leakwatch is ervoor te zorgen dat bedrijven als eerste worden worden gewaarschuwd voor eventuele datalekken. Dit voordeel betekent dat ze snel kunnen optreden, voordat er misbruik gemaakt kan worden van de data. Onze "Security Intelligence" oplossing is gebaseerd op drie belangrijke stappen: verzamelen, analyseren, waarschuwen. Allereerst verzamelen we een grote hoeveelheid data van meerdere bronnen die zijn geïdentificeerd als bronnen van gevoelige informatie. Ten tweede interpreteren onze analyse-tools de verzamelde data om alle informatie te vinden die de veiligheid van uw bedrijf of klanten in gevaar kunnen brengen. Zodra we merken dat er een verband is met een van deze bedrijven, evalueren we het niveau van het risico en waarschuwen we het bedrijf in kwestie. We bieden twee vormen van overleg met de bedrijven die wij ondersteunen: het dashboard, die een alles-in-één overzicht van hun datalekken biedt, evenals onze API waarmee ze direct onze resultaten kunt integreren in de tools die reeds aanwezig zijn.


De servers is dé tool waar we elke dag mee werken. We verwerken dagelijks enorme hoeveelheden data. Daarom hadden we zeer snel een zeer krachtige infrastructuur nodig. We gebruikten OVH producten voor het testen van onze oplossing. Omdat we al bekend waren met OVH en zijn goede reputatie SoYouStart, en vanwege de fantastische prijs-kwaliteitverhouding, was het voor ons de beste keuze voor deze testfase.
We kwamen OVH's Digital Launch Pad voor het eerst tegen tijdens hun presentatie bij Serre Numérique. Toen we moesten opschalen leek hun Digital Launch Pad de meest natuurlijke optie voor ons. Dankzij de diversiteit van de mogelijkheden van OVH, vooral op het gebied van Public Cloud, konden we een schaalbare en veilige infrastructuur opzetten die met ons project kan meegroeien! We zijn nog steeds in de bouwfase, en de steun van OVH en zijn Digital Launch Pad team is duidelijk een grote aanwinst voor ons!
Bent u een startup?


Registreren


Registreren