Juridische documenten

OVH

OVH BV - Hogehilweg 16, 1101 CD AMSTERDAM - Nederland
KvK nummer : H34.317851.0000 - BTW nummer 8201.23.833.B.01

Op de inhoud van deze site zijn de Nederlandse en internationale copyright en intellectuele eigendomsrechten van toepassing. Alle rechten van reproductie zijn voorbehouden, met inbegrip van de iconografische en fotografische documenten.

Privacy

U kunt onze website bezoeken zonder uw identiteit en persoonlijke gegevens prijs te geven. Deze gegevens zijn tevens sommige gevallen noodzakelijk. Bijvoorbeeld om een bestelling te verwerken, voor een inschrijving of het indienen van een aanvraag voor een kandidatuur. Deze gegevens zullen echter met de meeste vertroulijkheid worden behandeld door OVH.

Diverse Informatie

Algemene voorwaarden

Bijzondere voorwaarden voor registratie, verlenging en overdracht van domeinnamen PDF
Algemene voorwaarden voor dienstverlening PDF
Bijzonder voorwaarden Real Private server PDF
Bijzondere voorwaarden voor shared hosting PDF
Bijzondere voorwaarden Certificaat SSL PDF
Bijzonder voowaarden voor verhuur van een dedicated server PDF
bijzondere voorwaarden voor verhuur van een dedicated server 2013 PDF
Algemene Voorwaarden Pre-paid accounts PDF
Algemene voorwaarden voor het gebruik van Microsoft software PDF
Algemene voorwarden OWO (OVH WHOIS OBFUSCATEUR) PDF
Bijzondere voorwaarden voor VPS PDF
Bijzonder voorwaarden voor VKS PDF
BIJZONDERE VOORWAARDEN PCC WINDOWS PDF
Bijzondere Voorwaarden voor Dedicated Cloud 2014 PDF
Bijzondere voorwaarden voor verhuur van een Public Cloud PDF
BIJZONDERE VOORWAARDEN BETREFFENDE OPLOSSINGEN VOOR COLLABORATIVE MESSAGING - HOSTED EXCHANGE PDF
BIJZONDERE VOORWAARDEN BETREFFENDE OPLOSSINGEN VOOR COLLABORATIVE MESSAGING – PRIVATE EXCHANGE PDF
Bijzondere voorwaarden betreffende oplossingen voor collaborative messaging corporate offer PDF
Bijzondere voorwaarden betreffende oplossingen voor collaborative messaging individual account PDF
Bijzondere voorwaarden IP voor UDP PDF
Bijzondere Voorwaarden Extra IP Adressen PDF
Bijzondere Voorwaarden CDN DEDICATED PDF
Bijzondere Voorwaarden Bandbreedte specifieke 2014 PDF