OVH Virtual Private Servers (VPS)

Hoge prestaties, veiligheid en beschikbaarheid voor meerdere soorten gebruik.

VPS SSD

SLA 99,95%
Krachtige en toegankelijke VPS

Jaarabonnement vanaf:

2,99
/maand excl. btw (€3,62 incl. btw)

VPS Cloud

SLA 99,99%
De VPS met een gegarandeerde uptime

Jaarabonnement vanaf:

7,99
/maand excl. btw (€9,67 incl. btw)

VPS Cloud RAM

SLA 99,99%
VPS met verbeterde RAM

Jaarabonnement vanaf:

7,99
/maand excl. btw (€9,67 incl. btw)

Aanbieding geeft een korting van 1,00/maand excl. btw VPS SSD2, VPS SSD3, VPS CLOUD 1, VPS CLOUD 2, VPS CLOUD 3, VPS CLOUD RAM 1, VPS CLOUD RAM 2, VPS CLOUD RAM 3 (behalve VPS SSD Discover) voor abonnementen van twaalf maanden. De actie is van toepassing op alle bestellingen geplaatst tussen 05/03/2020 15:00 en 30/03/2020 15:00. In geval van geschil geldt het tijdstip waarop de bestelling bij OVH werd geregistreerd. Verlenging van het aanbod is onderworpen aan de tarieven die op de website staan vermeld www.ovh.nl. Registratie is onderworpen aan de voorafgaande aanvaarding van OVH voorwaarden.

Meer opslagruimte nodig?

Profiteer van extra opslagruimte met aanvullende disks voor VPS.

Extra opties

Voeg opslag of aanvullende resources toe in een paar klikken

Meer informatie

Tot 16 IP's en 13 mogelijke geolocaties om uw websites beter te isoleren en beveiligen

Meer informatie

3 aanvullende manieren om de beveiliging van uw data te verhogen

Meer informatie

Wat is er anders aan de OVH virtual private servers?

OpenStack® & KVM

Ceph

Failover IP

IP Load Balancing en IP-Block

Diensten inbegrepen bij uw OVH VPS

Belangrijkste distributies

Meer informatie

Anti-DDoS PRO

Meer informatie

Vereenvoudigd Control Panel

Meer informatie

Antwoord op uw vragen

Wat is een VPS, en waar wordt het voor gebruikt?

Een VPS is een virtuele privéserver voor het hosten van websites (e-commerce, content, media, enz.) en/of software-applicaties, voornamelijk webgebaseerd (portals, extranet, collaboratieve oplossingen, wiki, CRM-software, enz.). In tegenstelling tot shared hosting, worden deze gegevens geïsoleerd op een enkele virtuele machine, met resources die uitsluitend aan de gebruiker zijn toegewezen.

De VPS is een perfecte compromis tussen webhostingplannen en fysieke servers, waarbij betrouwbaarheid wordt gecombineerd met de hoge prestaties van een dedicated omgeving. Het biedt u meer controle dan een webhostingplan, maar zonder de noodzaak om fysieke hardware van een server te beheren.

Wie kan gebruikmaken van een VPS?

Om een VPS te beheren, heeft u basiskennis nodig van serverbeheer. U hebt dit nodig om het besturingssysteem dat u installeert (Linux of Windows) te beheren en uw applicaties te configureren.

Als u een VPS nodig hebt, maar niet denkt dat u beschikt over de technische vaardigheden die nodig zijn om het te beheren, raden we u aan contact op te nemen met aan.

Als u wilt profiteren van gegarandeerde resources maar niet weet hoe u servers moet beheren, raden we u ook onze partners onze Performance hostingpakketten.

Hoe maak ik een keuze tussen VPS en een webhostingplan?

Als u eerder een webhostingplan hebt gebruikt, is het gebruik van een VPS de volgende logische stap.

Het biedt u nog meer opties, inclusief root-toegang, toegang tot Apache en PHP.ini (wijziging van PHP-variabelen) en nog veel meer. U kunt ook een SSL-certificaat en alle soorten softwareprogramma's installeren. Kortom, u krijgt meer vrijheid in het beheren en configureren van uw server, zonder het gedoe van het beheer van fysieke hardware.

Let op: als u kiest voor een VPS, moet u een configuratie kiezen die het beste past bij de vereisten van uw applicatie en uw configuratie aanpassen aan uw groeiende behoeften.

Hoe kies ik de beste VPS?

Kan ik mijn VPS van het ene OVH-datacenter naar een andere verplaatsen (bijvoorbeeld van een Franse naar een Poolse)?

Deze functie is momenteel niet beschikbaar. U kunt geen VPS overdragen of 'kopiëren' naar een ander datacentrum. U kunt een nieuwe VPS op de nieuwe locatie kopen en uw data handmatig overbrengen. Maar uw nieuwe VPS zal verschillende IP-adressen hebben.

Is er een backup van mijn VPS?

Het kan noodzakelijk zijn dat OVH uw data repliceert als onderdeel van onze interne activiteiten, zoals onderhoud. Dit is echter geen garantie tegen het verlies van uw data. U bent verantwoordelijk voor het maken van uw eigen backups.

Hiervoor kunt u de volgende backup-opties gebruiken: Snapshot (SSD VPS en Cloud VPS), of geautomatiseerde backup (Cloud VPS).

Klantervaringen

10/10

Ik heb niks aan te merken - topservice!

Machiel J. - 01/08/2017