De OVH RESTful API

Ontwikkeling en beheer van uw VPS

Presentatie van OVH's VPS API

OVH RESTful API

De voordelen van de RESTful API:
  • Beheer van alle OVH VPS functies
  • Een duidelijk en beknopt overzicht
  • RESTful technologie, beveiligd en gecontroleerd gebruik.

Een eenvoudige en overzichtelijke manier om uw VPS te beheren

OVH geeft u root access, zodat u totale controle heeft over uw VPS op een day-to-day basis. Het biedt u ook een veelomvattende en veilige API, waarmee u alles kunt doen wat nodig is: rebooten, herinstalleren, configureren, upgraden, extra functies activeren, toegang tot monitoring info, etc.

Een duidelijke en gedocumenteerde RESTful API

Met de OVH RESTful API, kunt u een lijst maken van alle mogelijke administratieve handelingen die u zou willen uitvoeren op uw VPS, ingedeeld per categorie op één pagina. Elke functie heeft een beschrijving en kan direct worden gebruikt door te klikken op een knop, en voorbeelden van codes staan op de lijst om developers in staat te stellen om deze functies te integreren in hun scripts.

Ideaal voor software developers

De OVH RESTful API laat u niet alleen uw VPS snel beheren; het biedt u ook meer mogelijkheden om zekere taken te automatiseren en deze te integreren in uw eigen ontwikkeling, om systeeminformatie op te halen en dit te herintegreren in uw websites. Dankzij de REST technologie kan dit alles zeer eenvoudig worden gedaan.