Backup van uw VPS

Houd uw data veilig, vanaf 2,99/maand excl. btw

Voordelen

Volledig ontwikkeld door OVH om processen soepeler te laten verlopen

Backup-methoden die geschikt zijn voor alle soorten databescherming

Bescherm uw data met onze high performance data storage infrastructuur

3 backup-methodes

Er zijn verschillende overwegingen te maken bij de selectie van uw backup-methode: volledige of gedeeltelijke backup, incremental of decremental, block-level of de-duplicatie, ... Zoveel factoren maken het moeilijk om te beslissen welke backup-oplossing het beste bij u past, maar het is belangrijk om de juiste keuze te maken, zodat u ervoor kunt zorgen dat uw VPS-data beschermd blijft.

Automatische backup

De geautomatiseerde backup van OVH maakt het allemaal een stuk gemakkelijker. Er wordt dagelijks een backup van uw VPS gemaakt, geëxporteerd en vervolgens 3 x gerepliceerd voordat het beschikbaar gemaakt wordt in uw OVH control panel.

7,99
/maand excl. btw (€9,67 incl. btw)

Als optie verkrijgbaar voor VPS Cloud

Back-upruimte

VPS Cloud gebruikers kunnen hun bestanden opslaan of ontvangen via toegewezen opslagruimte middels de volgende protocollen: FTP, NFS en CIFS. Deze kunnen worden gebruikt voor het overzetten van bestanden onder diverse besturingssystemen. Op deze manier kunt u uw data beschermen mocht er ooit een storing voorkomen.

200 GB
Drievoudige replicatie
Native high availability

4,99
/maand excl. btw (€6,04 incl. btw)

Als optie verkrijgbaar voor VPS Cloud

Snapshot

Een efficiënte en betaalbare backup strategie, die bestaat uit het maken van een snapshot van uw virtuele machine. In tegenstelling tot een volledige backup hoeft u uw data niet te vergrendelen om wijzigingen tijdens het proces te voorkomen. U heeft altijd toegang tot een betrouwbaar herstelpunt.

Nu beschikbaar als optie voor alle OVH VPS gebruikers: met een snapshot bewaart u een afbeelding van uw machine of maakt u een tussentijdse kopie naast een volledige backup.

2,99
/maand excl. btw (€3,62 incl. btw)

Voor VPS SSD

4,99
/maand excl. btw (€6,04 incl. btw)

VPS Cloud & Cloud RAM