Geolokalisatie van de VPS

Optimaliseer uw globale SEO voor slechts 2 excl. btw per IP-adres

Voordelen

13 beschikbare geolocalisaties in Europa

Geen maandelijkse kosten

Betere isolatie voor de websites van uw klanten

Maximaliseer uw bereik

Onze VPS is verkrijgbaar in al onze datacenters: Gravelines (Noord-Frankrijk), Strasbourg (Oost-Frankrijk) of Beauharnois (Oost-Canada), Wroclaw (Polen), Sydney (Australië), Singapore, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en binnenkort Spanje en Italië. U kunt deze keuze maken tijdens het bestellen, zonder extra kosten.

Als uw website bekeken gaat worden door klanten in een van deze landen dan is het een goed idee om het IP-adres te geolokaliseren. Doorgaans zijn internetgebruikers meer geneigd een website te bezoeken als ze het als dichtbij/plaatselijk beschouwen.

Op deze manier kunt u verschillende combinaties gebruiken volgens de internationale marketingstrategie van uw bedrijf: u kunt bijvoorbeeld een Belgisch IP-adres kiezen voor een VPS gehost in Frankrijk of een Frans IP-adres voor een VPS gehost in Duitsland.

Optimaliseer uw websitebeheer

Voeg tot 16 gegeolokaliseerde IP-adressen in Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Groot-Brittannië, Polen, Portugal, Ierland, Tsjechië, Nederland, Finland, Litouwen en België toe. Elke IP is gefactureerd 2,00 excl. btw en het is mogelijk IP-adressen van meerdere landen aan eenzelfde VPS te koppelen, ongeacht het model.

Naast de laadsnelheid, één van de voornaamste criteria waarop Google de websitebeoordelingen baseert, spelen serverlocatie en IP-geolocatie ook een belangrijke rol in het verkrijgen van een betere ranking in zoekmachines, welke prioriteit geven aan plaatselijke resultaten.

Bescherming van uw websites (of die van uw klanten) tegen spam is een aanvullende manier om een hogere zoekmachine-ranking te krijgen voor uw website. Isoleer deze websites met een gegeolokaliseerd IP-adres om hun reputatie een boost te geven.