Waarom is de VPS van OVH de beste keuze?

Een infrastructuur op maat gemaakt voor het web

2:40

Hij maakt gebruik van een OVH VPS zodat hij zich kan concentreren
over zijn werkzaamheden: softwareontwikkeling.

Nicolas Potier,
Mede-oprichter en CTO van Acseo
De voordelen
  • Producten ontworpen, getest en geoptimaliseerd voor Webgebruik
  • Een infrastructuur die performance en hoge beschikbaarheid garandeert
  • OVH's exclusieve diensten zijn beschikbaar in al onze aanbiedingen.

VPS: tussen web en cloud

De OVH virtual private servers helpen u om de geleidelijke overgang van een webhosting plan naar het autonoom beheer van uw eigen virtual server te maken. Afhankelijk van de groei van uw applicaties en de mate van autonomie die u wilt, kunt u met de VPS serie uw bedrijf ontwikkelen en krijgt u een onvergelijkbare prijs/kwaliteitsverhouding voor uw geld.

De VPS is een ideaal compromis tussen de vrijheid van een dedicated server en de flexibiliteit van virtualisatie.

Door deze administratieve vrijheid bent u in staat distributies naar uw keuze te installeren of u kunt voor de vooraf geïnstalleerde LAMP, CMS of e-commerce platforms kiezen.

Performance en beschikbaarheid

VPS 2016 modellen zorgen voor een nettotoename van de prestaties: tot 75% meer signs/sec in OpenSSL, 100% verbetering in PHP benchmark en tot 3 keer meer NGINX req/sec. Ook onze SSD en NVMe schijven produceren meer IOPS, ongeacht de grootte van het blok dat we hebben getest.

Een vrij beschikbare en ongecompliceerde infrastructuur is van vitaal belang voor de continuïteit van uw bedrijf. Het Ceph platform biedt gedistribueerde storage die schaalbaar is en bestand is tegen uitvallen, waardoor u de hoge beschikbaarheid krijgt die u nodig heeft om uw diensten up-and-running te houden.

Exclusieve diensten bij de VPS van OVH

Maak gebruik van onze hoogwaardige diensten met toegevoegde waarde op het netwerk. Load balancing met de Load Balancing IP, continuïteit van dienstverlening dankzij Failover IP en snelheid en zichtbaarheid door het geolokaliseerde IP. Uw VPS werkt altijd op de juiste plaats op het juiste moment.

De bescherming van uw gegevens is onze grootste prioriteit. OVH maakt het makkelijker om de back-ups van uw gegevens te beheren op uw VPS dankzij snapshops en het multiprotocol back-up (optioneel in het assortiment VPS Cloud). Automatische back-up zal binnenkort beschikbaar zijn.