Waarom is de VPS van OVH de beste keuze?

Een infrastructuur op maat gemaakt voor het web

VPS: tussen web en cloud

De virtuele privéserver van OVH levert een geleidelijke overgang van webhosting naar onafhankelijke servercontrole. U kunt uw bedrijf ontwikkelen op basis van de groei van uw applicaties en de gewenste mate van autonomie in een dienstenreeks waarvan de prijs-kwaliteit verhouding onverslaanbaar is.

Een VPS biedt de perfecte middenweg tussen de vrijheid van een dedicated server en de grote schaalbaarheid en gemoedsrust die u krijgt van virtualisatie.

Door deze administratieve vrijheid kunt u distributies naar keuze installeren, of kiezen voor de voorgeïnstalleerde LAMP, CMS of e-commerce platforms.

OVH VPS exclusieve diensten

Maak gebruik van onze hoogwaardige diensten met toegevoegde waarde op het netwerk. Load balancing met de Load Balancing IP, continuïteit van dienstverlening dankzij Failover IP en snelheid en zichtbaarheid door het geolokaliseerde IP. Uw VPS werkt altijd op de juiste plaats op het juiste moment.

Het veilig houden van uw data staat bij ons voorop. OVH maakt het makkelijker om de uw data-backups te beheren op uw VPS, dankzij snapshots en de multi-protocol backup (optioneel in het assortiment VPS Cloud). Ook heeft u de optie om uw VPS backups te programmeren en automatiseren.

Performance en beschikbaarheid

Bedrijfscontinuïteit verloopt via een gratis beschikbare infrastructuur zonder extra complexiteit. Een gedistribueerde, uitbreidbare en fouttolerante opslagoplossing op basis van het Ceph-platform geeft u de high availability die u nodig heeft om de stabiliteit van uw diensten te waarborgen.