Web Solutions

Alle tools voor uw websitesVind uw domeinnaam

Meer informatie over onze web producten en dienstenLinux hosting

  • 100500 GB disk ruimte
  • Domeinnaam gratis voor 1 jaar
  • 101000 e-mail accounts (x 5 GB)
  • PHP-FPM, GeoCache en gegarandeerde resources (Performance only)

Meer informatie over onze Webhosting packs

Vanaf:1,99/maand excl. btw
(€2,41 incl. btw)

Meer informatie over Linux Webhosting
Domeinnaam


Toekomstige extensiesAnycast DNS optie
Vanaf:0,99*/maand excl. btw
(€1,20 incl. btw)

De domeinnamen
Onze e-mail solutions
* Aanbod geldig tot 100.000 domeinnamen.e geregistreerde .ovh domeinnaam. Maximaal 5 domeinnaam registraties per Klant. Staat de registratie van de .ovh domeinnaam toe voor de prijs van 0,99/Jaar excl. btw (€1,20 incl. btw) in plaats van 0/Jaar en de verlenging ervan voor 1,99/Jaar excl. btw (€2,41 incl. btw) in plaats van 0/Jaar. De registratie van een .ovh domeinnaam is onder voorbehoud van aanvaarding van de algemene voorwaarden te vinden op http://www.ovh.nl/support/algemene_voorwaarden en het naamgevingsbeleid van .ovh is te vinden op http://www.ovh.nl/domains/naming-policy-ovh.xml.

Waarom kiezen voor Web OVH?


U heeft een creatief project voor een site of een webapplicatie? Of u nu een enthousiaste beginner, webmaster, of web-ontwikkelaar bent of een web agency heeft, wij brengen u de solutions die u nodig heeft voor uw webproject met zeer competitieve prijzen.

OVH is de nummer 1 hosting provider in Europa met meer dan 18 miljoen gehoste applicaties. Wij bieden solutions, die zorgen voor een zo hoog mogelijk veiligheidsniveau en een enorme configuratie flexibiliteit. We kunnen gelijke tred houden met de groei van uw project, omdat onze web solutions schaalbaar zijn en we onze hoogwaardige infrastructuur voortdurend innoveren.