OVH Public Cloud: het verschil

Makkelijk en veilig toegang krijgen tot gegarandeerde resources.

story of public cloud ovh
De voordelen:
  • Blijvende performance, zonder overinschrijving van resources;
  • Veiligheidskwesties worden op het niveau van de infrastructuur aangepakt;
  • Reversibiliteit en interoperabiliteit tussen uw IaaS infrastructuren.

Standaard performance en high-availability

Een sterke tendentie op de Cloud markt is om instances assortimenten en modellen en andere virtuele machines in overvloed aan te bieden. De verklaring achter deze hoeveelheid complexe aanbiedingen is te vinden tussen de verschillende niveaus van performance. Het komt vaak voor dat men verbazingwekkende mededelingen leest zoals 'variabel' of 'behalve bij frequent gebruik'

De OVH Public Cloud biedt gegarandeerde resources voor al zijn gebruikers, zonder overinschrijving. U profiteert dus 100% van uw resources tijdens de duur van hun gebruik met een geoptimaliseerde en blijvende performance. Dankzij Ceph technologie, zijn het toevoegen van disks, drievoudige replicatie en verspreide opslag allemaal mogelijk en dit voor een standaard high-availability van uw gegevens.

Verwijdering van veiligheidsvalkuilen bij de Cloud

De inherente risico's omtrent de veiligheid van de Cloud-computing services houden alle professionals bezig. Een IaaS aanpak brengt echter intrinsieke voordelen met zich mee. De hoofdvoordelen zijn de isolatie van machines, de reversibiliteit en interoperabiliteit van het Cloud-platform of de bescherming en vertrouwelijkheid van uw gehoste gegevens.

Aangezien de OVH Public Cloud zonder overinschrijving is, zult u nooit last hebben van het 'Noisy Neighbour'-effect omdat de resources waar u voor betaald heeft fysiek aan u toegeschreven zijn. Met OpenStack kunt u uw processen tussen cloudleveranciers beheren en automatiseren zonder zich zorgen te hoeven maken over de leeftijd of het type van hardware. Ook profiteert u van de OVH DDoS-bescherming in al onze 17 datacenters in Europa en Noord-Amerika.

Zorgeloos naar de OVH Public Cloud migreren

De Public Cloud representeert een van de meest veelbelovende ontwikkelingsmogelijkheid op de NTIC markt. De belofte van flexibiliteit, souplesse en vermindering van kosten wordt door professionals en onderzoekers erkent. Migreer naar de Cloud met een goed geregeld aanpak dankzij een Public Cloud oplossing die in staat is de beste praktijken op de markt te respecteren.

Haastige spoed is zelden goed! Test eerst de essentiële operaties van de servers, opslagvolumes, SSH sleutels, veiligheidsregels en snapshots. Begin kleinschalig, en vergroot daarna uw parameter. Ons support team is er op elk moment om uw hierin te begeleiden en helpen. Daarna kunt u heel tevreden en zonder stress uw klanten op uw nieuwe platform uitnodigen.